maanantai 6. lokakuuta 2008

Verkot veteen

Kampanja alkaa siis myös verkossa. Numerolla 545 ratsastan kohti parempaa aamunkoittoa.

En ole vielä suunnattoman sujut tämän blogialustan kanssa, joten kun en vielä ole keksinyt, miten sais järkevästi "vaaliteemat" johonkin suoraan näkyville, niin on nyt sitten sijotettava näin vähän kerrallaan tähän näin.

Tämäpä kyllä sinänsä kuvastaa minua toimijana muutenkin, asiat ovat kyllä hallussa mutta usein silleen hajautetusti. Eli lojuvat ympäriinsä läjissä, joista ne läjiin laittaneina osaan poimia. Ulospäin (ja joskus sisällekin) tämä kaikki vaikuttaa hallitsemattomalta kaaokselta.

Mutta niin. Näin kirjatakseni ensimmäisen merkinnän, nimellä "Valtuustossa minä":

- haluan palauttaa vallan kansalle. Valtuustoon päästessäni pyrin tekemään kaupungista paikan, jonka aktiiviset kaupunkilaiset voivat todella tuntea omakseen.

- haluan saada joukkoliikenteen Oulussa kaikkien ulottuville. Oulusta pitää tehdä ihmisten kaupunki, ei vain rikkaitten autonomistajien kaupunki mitä se on nyt. Kunnallistamalla onnikkaliikenne voidaan oikeasti edistää kaikkien kaupunkilaisten tasa-arvoa.

- haluan poistaa toimimattoman tilaaja-tuottaja-mallin kaikista kaupungin hoivapalveluista. Käytännön työstä (ja todellisuudesta) itsensä irrottaneet tilaaja-johtajat oikeuttavat työnsä ja olemassaolonsa keksimällä yhä uusia järjettömiä vaatimuksia. Ja enää nämä palvelut eivät hoida ihmisiä vaan "asiakkaita" - onko ihme, jos pahoinvointi lisääntyy, kun ihmisyys viedään?

- haluan hankkia paremmat toimintaedellytykset kaupungin tuotantolaitosten ulkopuolella toimiville kulttuurityöläisille. Kuten itselleni.

- ja paljon muuta, lisäilen kunhan ehdin. Pitää nimittäin töitä tehä kans.

3 kommenttia:

herttainen kirjoitti...

Onko koskaan kaupunkilainen saanut päättää miltä kaupunki näyttää? Ei taideta kysyä kun rakennetaan ruma talo mutta ollaan rääkymässä kun joku vähä spreijjaa. Rumamieliset suunnittelijat ovat tehneet ruman Suomen. Oulussa olis verraton ympäristö mutta se näyttää Raisiolta. Tämä aiheuttaa rumamielistä asukasväkeä. No ei kyllä pahemmin, oululaiset on mukavia.

Ässä kirjoitti...

^Mitä vittua, tyyppi dissaa Raisiota! Ihme sakkia...

Anonyymi kirjoitti...

Olen hyvän tovin penkonut tätä tunkiota, jonka moskan seassa piilevät Oulun kunnanvaaliehdokkaat... Ja löytyihän sieltä muutama lupaavan tuhti kastemato = harkinnanarvoinen ehdokas. Paavo 545 pääsi 3 parhaan joukkoon ja hyvä niin.
Sillä niin kepu kuin kokoomus lähinnä yököttävät, Vanhanen ja Katainen --- todelliset Suomen-syöjät! Sossujen tekopyhyys on suurempaa kuin itse paavin... SIIS OULULAISET: KETÄ HYVÄNSÄ ÄÄNESTÄTTTEKÄÄN NIIN VAIN UUSIA NAAMOJA VALTUUSTOON!!!

Ja tuuria matkaan vaaleihin Paavolle, kenties pääset ölövinä kuljailemaan kaupungintalon käöytäville.