tiistai 7. lokakuuta 2008

Vaalit koneisiin

Vähän on vaivalloisempi näin valitsijayhdistyksen listalaisen osallistua kaikkeen kuin puolueitten listoilta pyrkivien. Kun puolueet saavat automaattisesti infon lehtien ja muiden medioiden nettivaalikoneista, tämmösen itsenäisen pitää kaiken muun puuhan ohessa tajuta soitella perään.

Ja miehän oon aika hatara.

Mutta oon kuitenki saanu soiteltua ja sähköposteiltua ja lopultakin vastailtua YLE:n, MTV3:n sekä Kalevan vaalikoneisiin. Huomenna eli keskiviikkona 8.10. pitäs viimistään siellä olla mahollisuus saada sama-ajatuksisimmaksi ehdokkaakseen myös minut.

Kaupunki sentään soittelee perään, siitä pisteet Oulun viestintävirkailijoille. Just istuin DaMariossa tyytyväisenä popsimassa pitsaa ku sieltä soitti mies, jonka nimmee en tietenkään muista, ja kyseli jotta mikäpä se on minun vaalinettisivun osote ku "varmaan teilläkin sellainen on". No mie sitten kerroin että www.paavovaltuustoon.net, ku se nyt on osote, joskin sen ku laittaa niin tänne blogiin päätyy. Helepompi ja nopiampi oli tämmönen ratkasu, ku että alakaa sivuja vääntää kokonaan alusta. Ja ehän mie ite ossaiskaan.

Vaan käykää ihimeessä siellä vaalikonneissa. Aika hyvin ainakin omalla kohalla ovat aikasemmin antaneet semmosia ehokkaita, jotka ovat omia aatteita lähellä.

Ai niin, sitten facebookissa on tämmönen ryhmä ku 'Oulun kaikki kunnallisvaaliehdokkaat', missä mie oon kans kaikellaisiin kysymyksiin vastaillu. Siellä voi katella kans.

1 kommentti:

Maria kirjoitti...

hoo jos hän jaksaapi niin kannattaa käydä tekemässä myös irc-gallerian vaalikone osotteessa ehdokas.irc-galleria.net ... sieltä tavottais nuorisoa ja vasta äänestysoikeuden saaneita, vink vink. :)