perjantai 10. lokakuuta 2008

Vaali- ym. juhlintaa lauantaina 11.10.

Jeh, huomenna on kunnon meiningit PSK kaupunnissa (Uusikatu 24). Ehdokas Heinonen juhlistaa viimeistä päiväänsä alle 30-vuotiaana järkkäämällä pippalot.

Tais siis festit tai juhlat tai miksi niitä sanos.

Kello 5:45 pm (eli post meridiem eli puolipäivän jälkeen eli iltapäivällä eli 17.45) alakaa juhlinta, ja kestää varmaan siihen asti ku baari pannaan kiinni. On nimittäin esiintymään lupautuneita kamuja muutamakin:

Jukka Takalo soolo
Riku Rousu soolo
J. Aslak Räsänen soolo
Miesorkesteri miltä kipu kuulostaa esittää kappaleen 'Läps'
TanssitEATteri Jumbo
Eino-Juhani Mutta
Christoart Ltd.
Pentti Amore & Viina Mac (Morley duo)
Sanna ja Marko aiko kans, jos saavat setin kasaan.

Levyja soittaa DJ-duo Gaylestat.

Lahjaksi (syntymäpäivä) saa tuua ittensä soittamaan tai laulamaan tai lausumaan tai muuta esitystä jos haluaa. Ja yks bändi ehkä vielä kans soittaa jos sen rumpali on paikkakunnalla. Mahollisesti sankari ite (mie siis) äityy laulamaan, jos saahaan jotain jamimenoa siinä illaks vielä. Ennenki oon paskiksen jameissa laulanu.

Ja joo, niin vaalikasaan eli kassaan otetaan lahjotuksia vastaan kans. Pitäs saaha vaalimainokset tuonne kaduille, vaneria tai muuta levyä pitäs ostella sitä varten. Ja ku itellä on tilillä nelijäkymppiä, niin pittää jostaki muualta yrittää.

Vapaa pääsy on siis, vapaaehtosia lahjotuksia vaan otetaan vastaan. Ei mitään semmosta meininkiä ku ylleensä on nuilla puoluepoliitikoilla että "seminaarimaksun" nimellä harrastetaan vaalirahoitusvilppiä.

PS. Varsinaisena synttärinäni eli sunnuntaina lupauduin Oulun Ylioppilasteatterin OYT-klubille laulamaan Ovien biisejä. Sama paikka, tais alakaa kello 17.13 tai niillä main se meno sitten. Sinne kans tai jos ei lauantaina kerkiä.

Ei kommentteja: