tiistai 3. elokuuta 2010

Suurmessuille!

Huomenna alkavat, sunnuntaihin kestävät. Pohjois-Suomen kirjamessut pitävät tuolla Ouluhallissa Oulun Suurmessujen yhteydessä. Puolueella on koju hyvällä paikalla juuri Ouluhallin pääsisäänkäynnin ulkopuolella, sinne kannattaa suunnata. Ainakin torstaina kello 15-16 ja lauantaina kello 12-14. Tuommosiin aikoihin lupasin päivystää. Vaan on siellä muitakin:Itehän ramppaan sisällä hallissa Kirjamessujen puolella Kultti ry:n osastolla Kaltion päätoimittajan roolissa sekä Oulun taiteiden yö ry:n ja Oulun seudun kulttuuritiimin komialla yhteisosastolla taiteiden yön toiminnanjohtajana, ja luultavasti muinakin kuin yllä mainittuina aikoina piipahtelen vasemmistoliiton teltalla myös. Tuunattuja tikkuaskeja sekä kangaskasseja on mukana.

Eli tulukaahan noutamaan jos satutte paikalle!

Kirja- ja suurmessujen ohjelmaan tästä napsauttamalla >>

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Kävin messuilla ja vasemmiston ständillä keskiviikkona. Tikkuaskista jäi mieleeni blogisi osoite. Mietin onko se Arhinmäen Paavo vai joku toinen Puavo. Hyvää jatkoa sinulle ja liitolle.

Pohjoisen mies

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kannatustuotteita Sinulla. Näin Suurmessuilla.Kasseja on näkynyt kaupungillakin, tulitikut sain itse. Onnea vaalityöhösi. T:Jaana

Paavo J. kirjoitti...

Hei anteeks ku oon ollu maan hiljainen tämän blogin suhteen! Parannan tapani! Kiitos palautteesta!