keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kutsu: Kaamoksen kaatajaiset 29.1. klo 17-20

Kutsu: Kulttuuri edellä vaaleihin – Oulun vasemmistoseura ry:n Kaamoksen kaatajaiset lauantaina 29.1. kello 17-20

Kulttuuri on nousemassa yhdeksi kevään eduskuntavaalien keskeisistä teemoista. Oulun vasemmistoseura ry järjestää lauantaina 29.1. ohjelmallisen keskusteluiltaman, jossa pohditaan taiteen ja kulttuurin poliittisia vaikutusmahdollisuuksia. Tilaisuus pidetään Kirkkotorin koulutuskeskuksessa (Asemakatu 5) kello 17-20.

Miten taiteen ja kulttuuritoiminnan luomat, luovat ajatusmallit ja ideat saadaan mukaan poliittiseen keskusteluun ja päätöksentekoon? Millä tavoilla kulttuuri voi olla "poliittista"? Kuinka päättäjät saadaan kuulemaan EK:n talouspuheen ohella muutkin yhteiskunnan äänet?

Keskustelemassa sekä musiikilla ja muilla esityksillä tilaisuutta rytmittämässä mm. professori Kari Sallamaa, Osuuskunta Puhurin Heidi Huotari, muusikko Jukka Takalo, kirjailija Hanna Hauru, runoilija Heli Slunga, Ruotomieli-yhtyeen laulaja J. Aslak Räsänen, kirjailija Jarmo Stoor, Toppilan Laulustudion Hannu Sirén sekä Kestin Jonne, joka esittää Kestin Jonnea.

Seremoniamestarina ja puheenjohtajana vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas, aikakauslehti Kaltion päätoimittajan Paavo J. Heinonen; ehdokkaista mukana myös Kaarina Kailo ja Hanna Sarkkinen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, kahvitarjoilusta vapaaehtoinen maksu. Arvontaa järjestetään.

Ei kommentteja: